Vincenzo Montella: 2026 Dünya Kupası’na katılmaya çalışacağız!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024’e gururlu bir şekilde veda ettiklerini dile getirdi. İtalyan çalıştırıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ay-yıldızlı futbolculara teşekkür ederken, artık yeni hedeflere odaklanacaklarının altını çizdi.

Hollanda karşısında yarı final hedefine ulaşamadıklarını belirten Montella, “EURO 2024 yolculuğumuz beklenmedik şekilde sona erdi. Elbette üzgünüz ama aynı zamanda gururluyuz ve Türkiye’ye başımız dik döneceğiz. Oyuncularımız turnuvada baştan sona özveri, kararlılık ve heyecanla mücadele etti. Onları tüm kalbimle tebrik ediyorum. Turnuvada tüm futbolseverlerin sempatisini kazandık” ifadelerini kullandı.

Montella sözlerine şöyle devam etti:

“Futbolun en önemli unsurlarından biri istikrardır. Mevcut ekibimizin büyük bir kısmı önümüzdeki 10 yıl boyunca milli takıma hizmet etmeye devam edecek. Artık yeni hedeflere odaklanma zamanı. Önümüzdeki eylül ayında Milletler Ligi’ndeki mücadelemize başlayacağız ve A Ligi’ne yükselmeyi hedefleyeceğiz. Ardından 24 yıllık bekleyişe son vererek 2026 Dünya Kupası’na katılmaya çalışacağız. Turnuva boyunca bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teknik heyetim ve oyuncularım adına şükranlarımı sunuyorum.”

AY-YILDIZLI TEŞEKKÜR MESAJLARI

Ferdi Kadıoğlu: Ülkemi temsil etmekten ve bu takımın bir parçası olup Ay-Yıldızlı formayı giymekten dolayı gurur duyuyorum. Gittiğimiz her yerde karşılaştığımız eşsiz destek için sonsuz teşekkürler.

Abdülkerim Bardakcı: Ben ve tüm takım arkadaşlarım, ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu süreçte bizlere olan inancını kaybetmeyen, gerek televizyon başında gerekse stadyumda bizi canı gönülden destekleyen tüm halkımıza sonsuz teşekkürler. Ne mutlu TÜRK’üm diyene!

Samet Akaydin: EURO 20024 maalesef bizim için çeyrek finalde sona erdi fakat yine de yıllar sonra milletimize bu heyecanı yaşatabilmenin buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Beni her zaman destekleyen aileme ve iyi günde, kötü günde yanımda olan dostlarıma, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe teşekkür ediyorum.

İrfan Can Kahveci: Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Şimdi biz; daha iyisi için daha fazla çalışıp halkımıza hak ettiği güzel günleri yaşatmayı hayal edeceğiz. Yüreğiyle oynayan tüm arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Tarifsiz destekleri için tüm halkımıza teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir